Archives


Search

Добредојдовте на интернет страницата на Ристо Лазаров
НОВОТО ВРЕМЕ                     на внука ми ЈанаЌе да станавме старудииштом се’ почесто велиме:во наше време, на времето...(демек: било вака, саде ќеифови,било онака, ѓоа неповторливои
Read More....
Read More....
See Older Posts...