Archives


Search

Добредојдовте на интернет страницата на Ристо Лазаров
МАЛКУ ОДМОР
ПА КНИГА ЗА ЖИВОТНИТЕ И ДРУГИ ОГЛЕДИ

Почитувани,

ред е да Ве известам дека заминувам на годишен одмор и дека со тоа, практично, престанува мојот летен серијал.

Кон крајот на септември сите овие текстови ќе се најдат во КНИГА ЗА ЖИВОТНИТЕ и други огледи и есеи, која е веќе во печат. Текстовите на сајтот претставуваат одвај една третина од таа книга, во која ќе има уште многу необјавени текстови. Подетални информации за книгата - кога ќе излезе.

Ви благодарам на вниманието и дочитање.

Срдечно,
Ристо Лазаров

See Older Posts...